Biografforestillinger


Nu ved vi, hvornår vil skal i Malling Bio. Det bliver:
  • 21. september
  • 26. oktober
  • 23. november
  • 14. december
Vi har valgt, at vi i andet halvår 2022 kun skal have 4 biografforestillinger. Prisen for disse 4 forestillinger vil blive kr. 300,-.

Vi har aftalt med Per, at vi skal betale kr. 75,- pr medlem pr. forestilling - mindst 25 deltagere pr. forevisning. Det tror vi i bestyrelsen på, at der vil være tilslutning til.

Som regel har vi sluttet vi af med, at vi kører til Tranbjerg Lokalcenter og spiser sammen. Den aftale med lokalcentret vil vi søge at genoptaget. Hvis ikke, så er der andre muligheder i Tranbjerg.

I øvrigt er Malling Bio i sig selv interessant. Klik på billedet for at se Malling Bios egen hjemmeside.

Vi starter sæsonen andet halvår 2022 med filmen "Bamse." Det er en film, som jo næsten er lokal. Jeg har fundet den følgende beskrivelse af filmen på nettet:

Det danske feel-good-drama 'Bamse' handler om den folkekære musiker Flemming "Bamse" Jørgensen, der har givet os klassikere som 'Vimmersvej' og 'I en lille båd der gynger'.

Flemming "Bamse" Jørgensen havde oprindeligt 11 søskende, men blev som spæd bortadopteret til et direktørægtepar, som ikke kunne få børn. Faren ønsker, at Flemming en dag skal overtage familiens fabrik, men Flemming har andre planer og bliver en del af bandet Bamses Venner.

Selvom succesen er enorm for Bamses Venner, så ønsker Flemming fortsat farens anerkendelse og kærlighed og føler sig stadig splittet mellem at være Flemming og Bamse.

I rollen som Flemming "Bamse" Jørgensen ses Anders W. Berthelsen, der senest har været med i Ser du månen, Daniel.

'Bamse' er instrueret af Henrik Ruben Genz, der tidligere har lavet film som Erna i krig, Frygtelig lykkelig og Gud taler ud.
Klik på plakaten, så vil du få en trailer at se.