Biografforestillinger


Nu ved vi, hvornår vil skal i Malling Bio. Det bliver:
  • 26. januar (blev desværre aflyst. Vi finder en anden dato)
  • 23. februar
  • 23. marts
  • 27. april
  • 18. maj
  • 1. juni.
Vi har aftalt med Per, at vi skal i Malling Bio 5 gange hvert halve år til en pris på kr. 75,- pr medlem pr. forestilling - mindst 25 deltagere pr. forevisning. Det tror vi i bestyrelsen på, at der vil være tilslutning til.

D.v.s. at interesserede skal betale kr. 375,- pr. halvår.

Som regel har vi sluttet vi af med, at vi kører til Tranbjerg Lokalcenter og spiser sammen. Den aftale med lokalcentret vil vi søge at genoptaget. Hvis ikke, så er der andre muligheder i Tranbjerg.

I øvrigt er Malling Bio i sig selv interessant. Klik på billedet for at se Malling Bios egen hjemmeside.

Den 1. juni skal vi se "Downton Abbey. En ny æra". Jeg har fundet den følgende beskrivelse af filmen på nettet:

Arv og gæld mødes atter på det smukke Downton Abbey. For at skaffe penge til en meget tiltrængt reparation af slottets tag indvilger Lady Mary, som er blevet den styrende kraft, selv om hendes far, Lord CrawleyCr, stadig er familiens overhoved, i at lade et filmhold bruge Downton Abbey som kulisse til et storslået drama. For at undgå al Hollywood vulgariteten og for at undersøge, hvad der egentlig ligger bag, at en vis Marquis de Montmirail har efterladt sin fornemme villa i Sydfrankrig til enkegrevinden, drager Lord Crawley til Frankrig med Lady Crawley og en stor del af familien, mens Lady Mary må holde skansen derhjemme.

Mystikken om arven breder sig og får Lord Crawley til at tvivle på, hvem han egentlig er, mens Lady Crawley bliver tvunget til at betro ham en dyb hemmelighed. Hjemme på Downton Abbey vendes livet på hovedet, og ikke mindst tjenestefolkene er dybt betagede af filmverdenens glamour, der dog også får nogle hak i lakken, da stjernerne viser sig at være anderledes end deres glitrende image.
Klik på plakaten, så vil du få en trailer at se.