Undertitlen " Seniorklubben for det glade Aarhus " beskriver meget præcist, hvad Kulturklubben Bernhardt står for: En masse glade seniorer, som hygger sig sammen med mange forskellige aktiviteter.

Forsiden

Udflugt til Anholt
Vi har arrangeret en udflugt til Anholt. Læs mere om den i kalenderen.

Der er kommet 14 tilmeldinger. Vi stopper ved 20. Det er det antal sovepladser, der er på kroen

Ændring Malling Bio
Vi skulle have været i biografen onsdag den 28. august. Da kunne Per Hauberg ikke, så vi går en tur fra den lille bjørn i stedet.

Vi går så i biografen onsdag den 9. oktober i stedet. D.v.s., at vi jo så ikke kommer ud at gå den dag, som det ellers var planlagt.

HUSK at der skal betales kr. 250,- for næste sæson på konto nr. 6191 7901089

Festuge arrangement
Ellen har nu lavet aftale med restaurant "Klokken" om et vort festugearragement. Læs mere i kalenderen.

Aabyhøj Amatør Teater
Vi vil aftale med Aabyhøj Amatør Teater, at vi gerne vil se forestillingen søndag den 10. november kl. 14:00. Læs mere om det i kalenderen.

Kontingent
Der er stadig medlemmer, som endnu ikke har betalt kontingent. Det er kr. 100,-, som kan indbetales på konto (nr. 6191 7901089) Kontingentet gælder for et helt kalenderår.

Når "Mødestedet for danseglade seniorer" annoncerede: "Eet medlemskort - to foreninger," så gjaldt det kun for vore dansearrangementer. For at deltage i andre af Kulturklubbens Bernhardt arrangementer (f.eks. Biografen), så skal man betale kontingent (kr. 100)