Undertitlen " Seniorklubben for det glade Aarhus " beskriver meget præcist, hvad Kulturklubben Bernhardt står for: En masse glade seniorer, som hygger sig sammen med mange forskellige aktiviteter.

Forsiden

Vi har nu fået at vide, hvad vi skal se i Malling Bio den 19. februar. Der bliver "De særlige" af samme franske instruktør, som lavede "De urørlige," som vi også så i Malling Bio. Det var den film, hvor en hvor en noget "utilpasset" sort mand skulle være sygepasser for en meget velhavende mand, som ikke kunne klare sig selv. Det var dømt til at mislykkes; men endte som en solstrålehistorie - baseret på virkelige hændelser. Jeg venter mig meget af "De særlige."

Vi havde en rigtig hyggelig foredragseftermiddag, hvor Erik Sletting fortalte om hans oplevelser sammen med Bamse og spillede og sang hans musik.

Der var et rigtig pænt fremmøde, og vi oplevede lidt af stemningen fra "gamle dage," hvor snakken gik livligt omkring bordene, og folk var oppe og se på tilmeldingslisterne - og tilmeldte sig.

Vi har annonceret et arrangement på Aabyhøj Amatør Teater. Der var kun kommet to tilmeldinger, så det har vi valgt at aflyse.

Vi har ligeledes annonceret en busrejse til Berlin. Der var kun 4, der havde tilmeldt sig. Efter aftale med dem valgte vi at aflyse.

Til gengæld introducerede vi en bustur til Prag den 26.-30. april Den fik vi mange tilmeldinger til - selv om den først blev introduceret på dagen. Læs mere om den i kalenderen.

Niels har fortalt, hvorfra vi skal starte de næste 2 lange vandreture. Læs det i kalenderen

Endelig skal vi jo også huske vor generalforsamling den 4. marts. Husk at tilmelde jer.